topira Kirjoita vasta kun sinusta tuntuu

US:n ylläpidon lemmityn Leo

Olen jo 14.4. Alkaen odottanut Uuden Suomen alustan uudistusta ja Leo kertoi, että keväämmällä kerrotaan tarkemmin. Miten pitkälle nyt lasketaan kevääksi ja koska kesä julistetaan? Onko se huomenna, jolloin kuumuus on perinteistä johtuva risupalo? Kylmää on ollut tavanomaista pidempään. Kolealta tuntuu teidän uudistuksenne, että ei mitään kuvan kaappauksia tai mahdollisuuksia käydä betasivustolla. Tämä alkaa tuntua toistolta kuten Teemu Kammosen aikana. Luvattiin paljon uutta, tuloksena laihat parannukset. Kokeilen kännykällä blogia kirjoitella ulkomaassa tällä vanhalla Lumia 640 XL:llä. Uskoisin, että muutkin odottavat innostuneina, kauhuissaan. Minä siinä tukka pystyssä odottelen enkä ole sininen, kun muistan vielä hengittääkin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ei kait projektit aina mene aikataululleen kohdilleen?

lemmityn po. lemmityin?

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@1. Ei tosiaan tunnu, kun ylläpidon Teemu häipyi jossain vaiheessa, niin uudistetuilla on ollut vähintään puoli vuotta. Muutoin jälkeenpäin ei ollut yhtikäs mitään uudistuksia kuin se valitus, että kännykällä kuten tabletilla estää kappalejaot kuten minullakin.

Uusi Suomi kai yrittää ratkaista nämä ongelmat. Se ei minua kiinnosta vaan se, minkä pohjan ottavat?

EDIT: Ymmärrän lemmitetyn ja lemmetyn. Minulla se kännykkä vaihtoi ison L-kirjaimen erilaiseksi. Mutta en nähnyt tarpeelliseksi vaihtaa sitä, koska projekti oli hälyttävän myöhässä ja sarkasmini oikeuttaa kyselyyn.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

En millään muista mitä olen silloin luvannut. Mutta yksi syy voi olla hallituksen vaihtuminen; Rinne on sanonut että kaikki turhat ja pinnalliset uudistukset lopetetaan!

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Finnair näyttää uudistaneensa lipunmyyntisivustonsa.
En sanoisi sen olevan onnistunut uudistus, ellei sitten tavoitteena ole asiakkaiden karkoittaminen. Tämä on nykypäivää. Uudistuksista on tullut itsetarkoitus. Lopputuloksella ei ole väliä, kunhan vain uudistetaan.

Ehkä Usarissa on havaittu, että tämähän toimii hyvin - ei tarvetta uudistuksille.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@4. Niin siltä vaikuttaa, että tehdään näin ja pusketaan ulos ja on huonompi kuin alkuperäinen. Tietenkään ei olla kuunneltu lukijoita/asiakkaita vaan konsultit olivat tietävinään vaikkeivät käyttäneet koskaan.

Usarilla on tarvetta uudistua. Drupal on enemmän mennyt kaupalliseen suuntaan, että sen lisämoduulit maksavat ja sen takia Drupalista on lähtenyt paljon koodaajia ulos.

Korvaavia alustoja on muutama, mitkä osaavat arkistoida kaikki blogit, kommentit talteen.

Toimituksen poiminnat